FotoRechts4Als u overweegt om uw hond mee te laten wandelen met Fun2Run hondenuitlaatservice, kom ik eerst bij u op bezoek voor een vrijblijvend gesprek. Tijdens deze eerste ontmoeting maak ik kennis met u en de hond en ziet u met wie uw hond meegaat. Ik bespreek de mogelijkheden met u; op deze manier zorg ik ervoor dat mijn service aansluit bij uw wensen. Gezondheid, karakter en kenmerkend gedrag van uw hond en eventuele medicatie worden besproken. U kunt tijdens dit gesprek ook vragen stellen en we spreken af hoe vaak en wanneer de hond mee zal gaan. Ik maak een afspraak met u voor een gratis proefwandeling. Daarna wordt bekeken of uw hond in de groep mee kan lopen. Wanneer u besluit gebruik te willen maken van Fun2Run hondenuitlaatservice, kunt u het contract en de sleutelovereenkomst tekenen.

Werkwijze: 
Ik wandel van maandag t/m vrijdag tussen 11.00 uur en 13.00 uur. De meeste honden, mits gezond, vinden het fijn om te wandelen in een groep. Ze mogen rennen, spelen en snuffelen en hebben sociaal contact met soortgenoten. Ook de honden die eigenlijk niet in hun soortgenoten geïnteresseerd zijn, hobbelen vaak lekker mee in een groepswandeling. Soms is het even wennen voor een hond in een roedel maar na 2 of 3 keer wandelen, voelen honden zich vertrouwd en genieten ze ervan. Bij thuiskomst vindt u een notitie in het ‘dagboek’ hoe de wandeling met uw viervoeter gegaan is.

De groepswandeling:
Voor de groepswandeling is het heel belangrijk dat uw hond de beginselen van de basis gehoorzaamheid onder de knie heeft. Honden die voor het eerst meegaan, lopen de eerste 15 minuten aan een lange lijn zodat ze kunnen wennen aan de groep en aan mij. Sociale omgang met andere honden en mensen is voor een groepswandeling een vereiste, dit om onnodige risico's te vermijden. Per groepswandeling gaan er maximaal 10 honden mee. 


Status per 1 februari 2017:

  Maandag VOL
  Dinsdag VOL
  Woensdag GESLOTEN
  Donderdag VOL 
  Vrijdag VOL

Vanwege een knieblessure ben ik gestopt met wandelen per 1 april 2017

Geen wandeling:
Bij onweer, zware storm en heftige sneeuwval gaan de wandelingen niet door! Boven 25 graden kan de wandeling aangepast worden i.v.m. de veiligheid van uw hond.

Vervoer:
Omdat veiligheid belangrijk is bij Fun2Run, is de bus voorzien van airco en een speciale vloer waarop de honden niet uit kunnen glijden. Er zijn een brandblusser, EHBO-doos, handdoeken en vers drinkwater aanwezig. Uiteraard wordt de bus regelmatig schoongemaakt en ontsmet. Bij nat weer droog ik uw hond af alvorens hij/zij naar binnen gaat.

Auto   Auto2